Política de privadesa i galetes

Responsable del tractament

Les dades de totes aquelles persones relacionades amb l’entitat es mantenen sota custòdia de la Unió de Botiguers i Serveis de Centelles (d’ara endavant UBSC).

Per a quines finalitats utilitza UBCS les dades personals dels interessats

Les dades personals que els interessats ens facilitin mitjançant formularis seran tractades amb caràcter general amb la finalitat de mantenir la comunicació i remetre per qualsevol mitjà, inclosos mitjans electrònics (correu electrònic, SMS, etc.), informació i divulgació de les activitats que organitza la UBSC i d’aquelles iniciatives a les què ofereix el seu suport.

Com recollim les dades personals

La UBSC  recull les dades d’aquelles persones interessades, en el moment en què es donen d’alta a la unió de Botiguers i Serveis de Centelles. Aquestes dades es faciliten a través del formulari d’alta.

Quines dades personals recollim i per què

Formularis de contacte

Les dades de totes aquelles persones relacionades amb l’entitat es mantenen sota custòdia de la Unió de Botiguers i Serveis de Centelles (d’ara endavant UBSC).

Mèdia

Si pugeu imatges al lloc web, heu d’evitar pujar imatges que incloguin dades de geolocalització (EXIF GPS) incrustades. Els visitants del lloc web poden descarregar i extreure qualsevol informació de les imatges de la web.

Galetes

Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat perquè no hàgeu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dues setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’1 dia.

Amb qui compartim les vostres dades

Les dades personals dels interessats no seran comunicades a tercers, excepte per al compliment d’obligacions legals a les què estigui subjecte la UBSC.

Legitimació

El consentiment per part de la persona interessada.

Quant de temps retenim les dades

Les dades personals seran conservades i mantingudes mentre vosaltres estigueu donats d’alta a la UBSC.

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves dades meta es retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderació.

Per als usuaris que es registren en la web (si hi ha), també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Podeu exercir el dret d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud d’eliminació enviant un correu postal a: la Unió de Botiguers i Serveis de Centelles, carrer Socós 23, 2n-2ª 08540 – Centelles, o electrònic a: info@uccentelles.com

Com heu d’actualitzar les vostres dades personals

Els interessats garanteixen que les dades personals facilitades la UBSC són certes, correctes, actuals i completes. L’interessat es fa responsable de comunicar a la UBSC qualsevol modificació o actualització d’aquestes, mitjançant l’enviament d’una comunicació a les direccions postals o electròniques previstes a l’apartat “Com exercito els meus drets”.

Informació de contacte

Unió de Botiguers i Serveis de Centelles
Carrer Socós 23, 2n-2ª
08540 – Centelles

Correu electrònic a: info@uccentelles.com

Formulari de contacte