< TORNAR A NOTÍCIES

Ja s’han lliurat els 2500€ de la campanya de Nadal, en 5 sobres amb vals de 500€ en total

General

Unes 1200 targetes de les 3000 que s’han repartit, tenien correctament els sis segells diferents d’establiments diversos de comerços adherits a la Unió de Comerç Centelles (UCC). Qualsevol podia ser la premiada un els cinc premis de 500 euros cadascun, repartits en diversos vals de compra per gastar a comerços de la UCC. En total hi havia destinats 2500 euros en premis que donava la UCC a la seva campanya de Nadal, la qual va començar el 6 de desembre i va acabar el 6 de gener.

Les premiades han estat: Dolors Rovira, Concepción González, Antonia Gálvez, Assumpta Sopeña i Antonia Arenas, totes veïnes i residents a Centelles, que van venir a recollir els sobres amb vals de diversos diners, de mans de la tresorera Olga Soler. Les cinc afortunades van venir a la plaça tan bon punt les vam trucar des de la UCC que havien guanyat.

El sorteig es va fer a la Plaça Major a mitja tarda del passat dissabte 12 de gener. L’acte va acabar amb una xocolatada, música ambiental i un inflable pels més menuts.