< TORNAR A NOTÍCIES

En marxa la segona edició de la campanya comercial “Què hi ha”

General

16/10/2020.- El proper dia 26 d’octubure es posa en marxa la segona edició de la campanya comercial “Què hi ha” dirigida a nens i nenes d’entre 5 i 10 anys.

Bases del concurs:
1.Es tracta de localitzar el màxim nombre possible de joguines que hi haurà als aparadors dels establiments participants entre el 26 d’octubre i el 15 de novembre de 2020. Sabràs quins són perquè tindran a l’aparador el cartell del concurs.
2.A cada establiment hi haurà una única joguina.
3.Pot participar-hi tothom que tingui entre 5 i 10 anys i que ompli aquesta butlleta de participació.
4.Entraran al sorteig totes les butlletes que hagin encertat el 75%, o més, de les joguines dels establiments participants (tenint en compte els punts 5, 6 i 7 d’aquestes bases).
5.Cal escriure el nom de la joguina a la casella corresponent a cada establiment.
6.Cada participant només pot emplenar una butlleta. En cas de lliurar-ne dues o més, se’n triarà una a l’atzar i les altres es destruiran.
7.Les butlletes es poden lliurar a qualsevol dels establiments que apareixen a la butlleta de participació.
8.Hi haurà un sorteig que es farà el diumenge dia 22 de novembre al mercat. Els premis es recolliran en el moment del sorteig.
9.La Unió de Botiguers i Serveis de Centelles podrà utilitzar el concurs i els resultats obtinguts en qualsevol forma de promoció de l’entitat.
10.Participar en el concurs implica la plena acceptació d’aquestes bases. Qualsevol incompliment de les bases anul•la la butlleta. En cas de dubte sobre la interpretació de les bases o bé per resoldre casos que no es preveuen, prevaldrà el criteri que adopti l’associació Unió de Botiguers i Serveis de Centelles.

Informació bàsica sobre Protecció de Dades:
Les dades de les persones participants són facilitades de forma voluntària a l’associació Unió de Botiguers i Serveis de Centelles. Aquestes tenen la finalitat de ser utilitzades únicament pel sorteig del concurs “QUÈ HI HA”. L’associació es compromet a no cedir-les a tercers i un cop finalitzat el sorteig, procedir a la seva destrucció.